New Profesional Consult 930 x 122

descinderi mascati

(VIDEO) DESCINDERI LA PROXENEŢI DIN ARGEŞ. VICTIMA ERA ŞANTAJATĂ CU FILME PENTRU ADULŢI

Video UPDATE 

Citiți și: Argeş: Percheziţii cu mascaţi, suspecţi „săltaţi” din aşternuturi

UPDATE ora 15.20: Totul a început cu o aparentă poveste de dragoste. Tânăra s-a împrietenit cu bărbatul de 20 de ani din Câmpulung şi o perioadă lucurile au mers normal, până când individul s-a gândit să profite de naivitatea partenerei sale. A convins-o să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane, el încasând banii şi ameninţând de fiecare dată când aceasta se împotrivea. Ulterior, alţi doi indivizi au reuşit să o acapareze şi să profite de ea în acelaşi mod.

Citiți și: Argeş: „Caracatiţă” de traficanţi periculoşi, în plasa Poliţiei şi a DIICOT

Spre deosebire de primul, aceştia au şi filmat partidele de sex, reuşind s-o ţină sub control şi chiar să-i solicite bani prin şantaj. Astfel, tânăra era ameninţată că dacă nu plăteşte sau nu se supune altor cerinţe, înregistrările video vor apărea pe internet. În cele din urmă, poliţiştii au prins firul primului suspect şi de aici au aflat informaţii preţioase care i-au adus în faţa oamenilor legii şi pe ceilalţi doi profitori. Rămâne de văzut ce va decide instanţa.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat 4 percheziții domiciliare, dintre care una în Câmpulung, două în comuna Mihăești și una în Schitu-Golești la locuințele unor suspecţi de trafic de minori, respectiv şantaj.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, telefoane mobile, un laptop, precum și alte obiecte cu valoare probatorie.

Din cercetări a rezultat că, în perioada septembrie 2019 – februarie 2020, un tânăr, de 20 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o minoră, de 16 ani, să practice prostituția.

Ulterior, aceasta ar fi fost șantajată de alți doi tineri, de 21 și 22 de ani, ambii din Mihăești, în scopul obținerii de foloase materiale, cei doi amenințând cu postarea în mediul on-line a unor filmări cu conținut sexual explicit.

Șase persoane au fost conduse la audieri.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441