EcoMoto 930×122

jandarmeria argeș

Video: Jandarmii, filmaţi cu drona când plantează stejari

Jandarmii, filmaţi cu drona când plantează stejari. Acţiune de plantare de copaci a jandarmilor argeşeni. Aceştia au plantat 171 de stejari, pentru a celebra aniversarea a 171 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

 

 

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

„Se spune că în viață, un om trebuie să facă o casă, un copil și să planteze un pom…

Pornind de la această zicală, am ales astăzi, în apropierea aniversării a 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române să plantăm nu unul, ci 171 de copaci, câte unul pentru fiecare an de existență al instituției noastre.

Nici copacul nu a fost ales întâmplător… am ales să plantăm 171 de stejari pentru ca stejarul este simbolul puterii, al protecției și al durabilității.

 

 

De asemenea, stejarul este asociat cu uniforma militară, frunzele acestuia regăsindu-se sub formă de embleme pe uniforma militară.

Ne-au fost alături în demersul nostru, reprezentanți ai Ocolului Silvic Pitești și Ocolului Silvic Domnești care ne-au pus la dispoziție terenul și puieții pe care i-am plantat, dar și reprezentanți ai Fundației Conservation Carpathia.

Tuturor le mulțumim pentru implicare și pentru iubirea față de natură și de interesul pe care îl au pentru viitorul acesteia”, a transmis Jandarmeria Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3