930 x122 grota rece

localuri

(VIDEO) LOCALURILE DIN PITEȘTI VÂND LA PACHET

Localurile din Pitești s-au conformat și s-au adaptat la măsura luată aseară prin ordin al ministrului de interne.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Având în vedere că în incinta lor, cel puțin până la sfârșitul acestei luni, nu mai sunt permise servirea și consumul, localurile își vând produsele la pachet. Este și cazul unei pizzerii din centrul municipiului:

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș a făcut astăzi precizări în legătură cu ordinul emis ieri: “În conformitate cu Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice  în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Citiți și: TĂTARU ANUNŢĂ O PROPUNERE PENTRU REVENIREA LA STAREA DE URGENŢĂ!

Este permisă organizarea de către operatorii economici de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip “drive-in”, ”room-service” sau livrare la client.

Toate aceste măsuri sunt în scopul prevenirii eficiente a răspândirii coronavirusului pe teritoriul României. Aceste măsuri se vor aplica pe o perioadă limitată, până la 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de contextul epidemiologic”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3