930 x122 grota rece

marcel vela

(VIDEO) ORDONANŢA MILITARĂ NR. 9. VELA: VĂ ASIGUR CĂ STRUCTURILE MAI NU SE RELAXEAZĂ

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat astăzi adoptarea unei noi Ordonanțe Militare.

Citiți și: ELEVUL EROU FELICITAT DE VELA PENTRU CĂ A SALVAT UN ECHIPAJ CAPTIV ÎNTR-O MAȘINĂ DE POLIȚIE ÎN FLĂCĂRI: „MI-AM DUS DATORIA LA BUN SFÂRȘIT”

Ordonanța Militară 9 prelungește restricţiile de zbor şi menţine carantina instituţionalizată pentru cei care vin din străinătate.

Este foarte bine să îmbinăm partea spirituală cu cea medicală de combatere a noului coronavirus”

Citiți și: UPDATE – MINISTRUL VELA, DECIZIE ÎN PRIVINȚA DEPLASĂRILOR ÎN AFARA LOCALITĂȚII DUPĂ 15 MAI

Iată câteva declarații ale ministrului:

„Interzicerea exportului de grâu şi a unor produse derivate impusă în ordonanţa anterioară îşi încetează valabilitatea. S-a reuşit achiziţia pentru completarea rezervei de stat. Prin urmare, nu mai este interzis acest export (…)

„Cei care se întorc în ţară rămân în carantină instituţionalizată. Avem disponibile încă 13.254 de locuri de carantină. Respectivul ordin privind carantina se referă la definiţia izolării, iar carantina la domiciliu e valabilă în ultima fază, ceea ce nu este valabil acum. Nu suntem la cazuistica din alte state şi încă avem spaţii pentru carantină (…)”.

„Evitaţi aglomerările dacă mergeţi la cumpărături, evitaţi interacţiunea cu alte persoane, nu mergeţi în vizite şi nu primiţi oaspeţi de Paşte. Sunt conştient că este greu, motiv pentru care am ajuns la un acord pentru a ne asigura că Lumina Sfântă ajunge la toţi românii care îşi doresc asta. Cu înţelepciune, vom trece peste această perioadă dificilă (….)”.

„Este foarte bine să îmbinăm partea spirituală cu cea medicală de combatere a noului coronavirus. Vă asigur că structurile MAI nu se relaxează în această perioadă. Pentru a face un nou pas pentru combaterea noului coronavirus, am emis Ordonanţa Militară cu numărul 9 (…)”, a declarat Marcel Vela (AICI, declaratia video).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3