Donaris 930 x 122

marcel vela

(VIDEO/LIVE) ORAȘUL ȚĂNDĂREI, BĂGAT ÎN CARANTINĂ TOTALĂ

Orașul Țăndărei, băgat în carantină totală. La această oră, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, susțin declarații de presă ministrul de Interne, Marcel Ion Vela, și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

Citiți și: Raed Arafat, spionat. S-a găsit un microfon ascuns în biroul său

Cei trei anunță noi măsuri decise de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pe fondul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Marcel Ion Vela anunță măsurile prevăzute într-o nouă ordonanță militară (nr. 7 din 4 aprilie 2020), care va fi publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

Vela informează că orașul Țăndărei (județul Ialomița) va fi băgat în carantină. Ministrul Afacerilor Interne explică motivele (click pe imagini pentru vizualizarea textului integral al ordonanței):

Despre acest subiect și despre celelalte măsuri incluse în noua ordonanță militară, amănunte în declarațiile video de mai jos:

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/videos/653859955176660/

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3