930 x122 grota rece

bulevardul nicolae bălcescu

(VIDEO) PITEȘTI: PREA MULȚI NERVI, PREA CA LA ȚARĂ!

Piteşti: Prea mulţi nervi, prea ca la ţară. Autoturisme avariate, nervi în trafic și nepăsare! Este situația cu care se confruntă șoferii care tranzitează bulevardul Nicolae Bălcescu. Mai exact, este vorba despre zona cuprinsă între complexul John și supermarketul Lidl.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Mai multe ”șanțuri” au apărut, peste noapte, pe carosabil, ”șanțuri” care taie bulevardul.

Problema a fost semnalată, în mediul online, de mai mulți șoferi care au avut probleme cu autoturismele personale. Mai mult, pentru că un șofer nu a sesizat la timp obstacolul din trafic și a frânat brusc, autoturismul i-a fost lovit din spate de un alt vehicul.

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

”Parcă mergem cu mașina undeva la țară, nu pe un bulevard! Așa ne distrugem mașinile!”, este mesajul care însoțește filmarea realizată de camera amplasată pe bordul autoturismului personal al piteșteanului care ne-a trimis următoarele imagini:

Care este motivul pentru care au apărut aceste ”șanțuri”? Pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Piteşti s-au desfăşurat lucrări de intervenţie asupra unor branşamente de gaze. Firma care a desfăşurat lucrările (potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba despre firma Acvatot), nu le-ar fi semnalizat corespunzător. De suferit au avut, bineînțeles, șoferii care au tranzitat zona.

Contactat de ePitești, viceprimarul Sorin Apostoliceanu precizează că ”Şanţurile vor fi reparate pe parcursul acestei nopţi sau cel mai târziu pe parcursul zilei de mâine”.

Ne puteți transmite informații și/sau imagini care pot deveni o știre prin mesaj pe pagina de Facebook, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90