SMART KIDS 930X122

politia rutiera

Video – Poliţia, acţiune în forţă la ieşirea din Piteşti

Video: Poliţia, acţiune în forţă la ieşirea din Piteşti.

Citiți și: Fără precedent în România: Șoferii vor fi luați de radar din elicoptere de luptă Black Hawk

 

 

Citiți și: Inconștiență fără limite! Doi tineri și-au riscat viața

 

Update, ora 12.11 – VIDEO – Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, despre acțiunea desfășurată astăzi.

 

 

Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeş: „Înţelegerea şi respectarea regulilor de circulaţie are o importanţă maximă pentru toţi participanţii la trafic. De aceea, poliţiştii rutieri argeşeni desfăşoară o activitate, astfel încât toţi conducătorii auto să-şi amintească de aceste reguli. Aceasta activitate are ca obiectiv principal respectarea regulilor de către conducătorii auto profesionişti care efectuează transport rutier de marfă, dar şi de către cei care transportă pasageri. Participă şi reprezentanţii Inspectoratului General pentru Imigrări, pentru activităţile de prevenire a migraţiei ilegale.”

 

 

Știrea inițială, ora 10:41

Astăzi, începând cu ora 10.30, poliţiştii argeşeni au organizat o acțiune preventivă, pe linie rutieră.

 

 

 

Mai multe echipaje de la Poliția Rutieră Argeș efectuează verificări pe DN 7, Pitești – Vâlcea, în zona Hanului din localitatea Valea Ursului.

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Gica spune:

    Bravo băieți asa va vreau??!! Cu câini mascați nu lăsați nimic sa treacă și nelutu sa fie cu ochii pa ei dar mutați acțiunea și la maracineni și acolo circula cu nereguli mulți la volan. Ce stelu și costinel respecta legea sau dascălu ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA