930×122 CAPRA 5

ani

(VIDEO) PREFECTUL ARUNCĂ ”NUCLEARA”: IONICĂ AR PUTEA RĂMÂNE PRIMAR

Prefectul aruncă ”nucleara”. Ionică ar putea rămâne primar. După cum știți, la Instituția Prefectului – Județul Argeș a ajuns de mai mult timp adresa Agenției Naționale de Integritate (ANI) cu privire la hotărârea definitivă din data de 28 septembrie 2018 (publicată pe portalul instanței pe 1 octombrie) a Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) în procesul pe care ANI l-a câștigat împotriva lui Cornel Ionică.

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

Deși au trecut mai bine de două luni și jumătate de când are la dispoziție documentul, prefectul Emilian Dragnea nu a decis nici până astăzi în privința emiterii ordinului de încetare înainte de termen a mandatului de primar al Piteștiului al lui Cornel Ionică.

L-am chestionat (din nou) pe Emilian Dragnea pe marginea acestui subiect, de această dată la o conferință de presă comună organizată astăzi de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș și Prefectura Argeș.

Citiți și: Momente dificile pentru Cornel Ionică. Acesta ar fi suferit un accident

Prefectul (care, ca și Ionică, provine din PSD) a fost vizibil iritat de întrebări. Emilian Dragnea a enunțat și ipoteza potrivit căreia ar putea să nu emită ordin de încetare a mandatului de primar al lui Ionică!

”Domnul primar, deocamdată, își desfășoară activitatea în cadrul unității de administrație locală până când va fi, dacă se va emite (n.r. – ordinul de încetare a mandatului de primar), că trebuie să luați în calcul și această posibilitate, care există, e legală, având în vedere că, după câte știți, au fost emise ordine de încetare a activității înainte de termen a unor primari și au fost repuși în funcție”, a declarat Emilian Dragnea.

Dialogul dintre ePitești și prefectul Dragnea îl puteți urmări în imaginile de mai jos:

Prefectul pare că trage de timp. Ce putem înțelege din afirmațiile sale de astăzi? Că ia în calcul ca nici măcar să nu emită ordinul? Că îl ține în „brațe” pe primarul Piteștiului? Așteptăm cu interes finalizarea termenului pe care îl tot invocă prefectul Emilian Dragnea. (Video: Mihai Neacșu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3