930 x122 grota rece

consiliul local

(VIDEO) S-A RUPT LANȚUL DE IUBIRE! IONICĂ ȘI DINU, DIALOG IRONIC

S-a rupt lanțul de iubire! Ionică și Dinu, dialog ironic. Vă mai amintiți începutul lui Dănuț Dinu în funcția de consilier local? După ce a candidat ca independent, fostul polițist făcea opoziție în Consiliul Local.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Ulterior, Dinu și-a schimbat atitudinea. Inclusiv propunerile pe care le înainta erau acceptate fără comentarii de primarul Cornel Ionică (detalii, AICI).

Tot ulterior, soția lui, Lavinia Dinu, a fost angajată chiar în aparatul de specialitate al primarului, pe partea de contabilitate. Subiectul pe larg, AICI. Mai mult, Dănuț Dinu a făcut parte din comisia de specialitate a Consiliului Local Pitești care trebuia să decidă prețul la care ar urma să achiziționeze municipalitatea un teren de la soții… Ionică!

Citiți și: Exclusiv. Terenul blestemat: O poveste de groază cum nu mai există în Pitești

Care este, de fapt, ideea? Dinu a devenit, în timp, un ”independent” apropiat primarului Ionică, cel mai probabil considerând să este în interesul său să acționeze astfel.

Însă, ce-i frumos (pentru primarul Ionică) nu ține mult! În cea mai recentă ședință în plen a Consiliului Local, Dănuț Dinu i-a adresat lui Cornel Ionică mai multe replici ironice. Subiectul discuției? Starea terenului de sport din Ceair supranumit ”San Siro”, din care Ionică a tot promis că va face  o ”bijuterie” (amănunte, AICI).

Redăm, în continuare, dialogul dintre Ionică și Dinu:

Dinu – Aș vrea să îl întreb pe domnul Zichil (n.r. – directorul SPEP) ce se mai aude cu San Siro…

Ionică (intervine în discuție) – Este pe SEAP și nu este luat în planul de evaluare (neinteligibil)… Nu ca să mă bag în seamă cu dumneavoastră…

Dinu – Nu, nu, nu…

Ionică – Despre lucrul acesta puteați întreba și la comisie, că ați fost la comisie!

Dinu – Nu l-am văzut, chiar nu l-am văzut (n.r. – pe Constantin Zichil).

Ionică – Dar eu eram în fața dumneavoastră!

Dinu – Nu am vrut să vă deranjez!

Faptul că Ionică a fost declarat, definitiv, de către Înalta Curte de Casație și Justiție în conflict de interese să fie motivul pentru care autoritatea sa în rândul consilierilor locali scade pe zi ce trece? Problemele lui Cornel Ionică cu justiția și incertitudinea cu privire la păstrarea funcției de primar să îi determine pe subalterni lui să scoată capul din nisip și să comenteze în fața șefului?

Sunt întrebări la care timpul va oferi răspunsuri. Cine îi va rămâne alături lui Ionică când va da de greu?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90