duminică, 26 februarie 2017, ora 23:15
Acasă / Politic / PNL MINTE! IATĂ DOVEZILE!

PNL MINTE! IATĂ DOVEZILE!

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, anunța pe 8 iunie 2016 că, în cazul în care subvențiile pentru fermieri nu vor fi plătite în 10 zile, partidul său va depune în Parlament o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Achim Irimescu. Au trecut cele 10 zile, iar subvențiile nu s-au plătit. Pentru zootehnie nici măcar nu a început plata subvențiilor!

Sunt realități care îl nemulțumesc pe Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii.

CITIȚI ȘI:

“Credeți că vor depune moțiunea?!? Eu sunt convins că NU! Motivul este simplu: PNL nu a fost niciodată, dar niciodată interesat de soarta agricultorilor!

Am multe exemple, dar vă prezint doar unul: legea irigațiilor. În octombrie 2015 PNL-iștii au votat alături de majoritatea PSD – ALDE – UNPR proiectul care pune la dispoziție 1 miliard de euro pentru reabilitarea sistemului, cu o condiție (impusă în plenul Parlamentului): ca Guvernul să aprobe într-o lună prin hotărâre de guvern strategia prin care se derulează investițiile și normele metodologice. Au trecut 7 luni și nimic!!!

CITIȚI ȘI:

Mai mult decât atât, pe 9 mai, cu ocazia dezbaterii moțiunii simple, ministrul Agriculturii promitea că, în sfârșit, strategia va fi aprobată de Guvern într-o săptămână! Au trecut 5!

Fermierii trebuie să știe că nu numai ministrul Agriculturii este de vină, ci și PNL, partid care susține activitatea dezastruoasă a Guvernului în agricultură (lipsă subvenții, irigații zero, fonduri europene întârziate)! Oameni serioși…”, spune Daniel Constantin.

V-ar mai putea interesa și:

GUVERNUL CIOLOȘ SE CLATINĂ – LOVITURĂ FĂRĂ PRECEDENT

Guvernul Cioloș a înregistrat în urmă cu puțin timp primul său mare eșec politic în …

SCANDAL ÎN PNL PITEȘTI! DEMISIONEAZĂ SOFIANU?

Rezultatul obținut de Narcis Sofianu în alegerile pentru funcția de primar al Piteștiului este catastrofal. …

ALEGERI CONSILIUL JUDEȚEAN ARGEȘ – REZULTATE FINALE PARȚIALE

Biroul Electoral Județean a încheiat numărătoarea oficială a voturilor în privința a 110 dintre cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire