New Profesional Consult 930 x 122

elevi

EMOȚII PENTRU ELEVI ȘI PĂRINȚI: EXISTĂ ÎNTÂRZIERI LA MANUALELE ȘCOLARE

Afacerea manualelor şcolare este cât se poate de benefică pentru autorii de astfel de cărţi şi edituri, ei lucrând mână în mână. Sunt, însă, şi situaţii în care este vorba doar de afaceri, celelalte obligaţii, cum ar fi livrarea la timp a manualelor, trecând pe loc secund.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Pentru anul şcolar 2014-2015 Inspectoratul Şcolar Argeş a propus tipărirea a 97.802 manuale necesare elevilor de clasa a III-a până la clasa a X-a inclusiv. Procentul de tipărire se ridică în prezent la numai 35%, doar 25% dintre manuale fiind și distribuite către şcoli, deşi mai este puţin până când elevii vor reveni la cursuri. Au fost încheiate contracte cu 22 de edituri și contractate 300 de titluri, valoarea totală a contractelor fiind de 410.335 de lei la nivelul întregului judeţ.

Termenul iniţial de livrare a manualelor şcolare era 28 august, dar acesta a fost prelungit. (Foto: scoalaedu.ro)

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3