EcoMoto 930×122

arest preventiv

DNA VREA ARESTAREA LUI CĂTĂLIN TEODORESCU

DNA vrea arestarea preventivă a deputatului PNL de Argeș Cătălin Teodorescu și a colegului său de partid și de Cameră Ioan Oltean.

Citiți și: News Alert! Georgescu a ieșit din închisoare!

„În conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, doamna Laura Codruța Kövesi, l-a sesizat pe procurorul general al P.Î.C.C.J. pentru a cere preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a doi deputaţi, respectiv:

TEODORESCU CĂTĂLIN FLORIN, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor din cadrul Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP), în prezent deputat în Parlamentul României, trimis în judecată sub control judiciar în altă cauză, pentru infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit

Citiți și: Breaking! Lovitură pentru fostul edil! Acum au anunțat!

OLTEAN IOAN, deputat în Parlamentul României la data faptelor și în prezent, pentru infracțiunile de trafic de influență şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit. (…)

Cele două cereri de încuviințare a arestării preventive au fost formulate având în vedere că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de Codul de procedură penală. Cererilor transmise le-au fost atașate referatele întocmite de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție care efectuează cercetări în cauză, împreună cu dosarul cauzei, în copie certificată.”, anunță DNA.

Amintim că DNA a început urmărirea penală față de cei doi parlamentari. Detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/catalin-teodorescu-in-acelasi-dosar-cu-ioan-oltean/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3