DANIEL CONSTANTIN, DESPRE VOTUL ROMÂNILOR | ePitesti
New Profesional Consult 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN, DESPRE VOTUL ROMÂNILOR

Daniel Constantin, despre votul românilor.

Citiți și: ZI LIBERĂ. VESTE PENTRU BUGETARI

Copreședintele ALDE Daniel Costantin a vorbit astăzi despre desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a lui Sorin Grindeanu (PSD) în funcția de prim-ministru, desemnare care încheie criza politică din ultimele săptămâni. Constantin spune că în acest fel se va pune în practică votul românilor și că programul de guvernare va putea fi în sfârșit implementat.

„În primul rând, mă bucur foarte tare că a luat sfârșit criza politică. Cred că nu trebuia să fie generată! România avea nevoie de Guvern mult mai devreme, pentru că sunt deja câteva măsuri care nu au putut fi prorogate, în timp ce altele nu au putut fi implementate pe 1 ianuarie. Așteptăm să ne apucăm cât mai repede de treabă! Sper ca în câteva zile să avem Guvernul instalat și programul de guvernare să fie implementat. Mă bucur foarte mult că votul românilor se va pune în sfârșit în practică!”, declară Daniel Constantin.

Citiți și: S-A ANUNȚAT! GUVERNUL TUDOSE: LISTA MINIȘTRILOR

Copreședintele ALDE precizează că în următoarele zile va fi stabilită componența noului Guvern. (Sursa: agerpres.ro, titlul și editarea: ePitești)

Nisan 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066