EcoMoto 930×122

furt

ARGEȘEAN ANCHETAT PENTRU FURT DIN LOCUINȚĂ

Poliţiştii de la Secţia 3 din Piteşti au dat de urma lui B.C., în vârstă de 43 ani, din oraşul Topoloveni, bănuit de furt.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Individul este suspectat că în octombrie anul trecut ar fi pătruns prin efracție într-o locuinţă din Piteşti, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de euro.

În urma anchetei și a informațiilor instrumentate, la locuința bărbatului a fost făcută recent o percheziţie domiciliară și, potrivit Poliției Argeș, s-au găsit probe care l-ar incrimina.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Completul de judecată a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile. (Foto Arhivă: opiniatimisoarei.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3