New Profesional Consult 930 x 122

donare

CINSTE LOR! MILITARII AU DONAT SÂNGE!

Militari din mai multe garnizoane au donat astăzi sânge în centrele de transfuzii sanguine locale, alăturându-se astfel campaniei „Sacrificiul impune respect!”, campanie derulată de Ministerul Apărării Naţionale.

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Prin această campanie, care se va desfășura până la sfârşitul anului, militarii Armatei Române doresc să conştientizeze publicul asupra respectului și preţuirii care li se cuvin veteranilor, răniţilor, invalizilor şi urmaşilor celor decedaţi ca urmare a participării la acţiuni militare. De asemenea, vor să promoveze voluntariatul şi creşterea coeziunii sociale în jurul unor proiecte care vizează valori fundamentale ale statului. Până în prezent, în cadrul acestei campanii, militarii au mai donat voluntar sânge cu ocazia zilelor armelor, a aniversării unităţilor din care fac parte sau în momentele în care au dorit să sprijine camarazi aflaţi în dificultate.

Campania este cu atât mai binevenită acum când în țară există o criză de sânge pentru transfuzii. (Foto: mapn.ro)

Citiți și: Argeș. Strigăt de ajutor! Un pompier are mare nevoie de sânge!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3