EcoMoto 930×122

afganistan

MILITARII RĂNIȚI AZI ÎN AFGANISTAN SUNT ARGEȘENI

Cei patru militari români răniți astăzi în Afganistan sunt argeșeni. Confirmarea oficială vine de la prefectul județului, Mihail Oprescu.

Citiți și: Accident pe A1! Doi copilași, răniți, au ajuns la spital

Potrivit ministrului Apărării Naționale, Mircea Dușea, răniții sunt plutonierul major Marius Sorin Diaconeasa (36 de ani, aflat la a patra sa misiune în Afganistan) şi caporalii clasa a III-a Dan Cornel Crăciun (27 de ani, la a doua misiune), Cristian Stoica (38 de ani, la a doua misiune) și Valentin Ciolan-Uţă (28 de ani, la prima misiune în Afganistan).

În urmă cu puțin timp prefectul a transmis un mesaj public de susținere pentru militarii răniți.

Citiți și: Tragedie pe litoral! Doi tineri morți și mai mulți răniți de un șofer de 19 ani drogat

„În nume personal și al Instituției Prefectului județul Argeș, îmi exprim susținerea și urările de sănătate pentru soldații argeșeni răniți pe teatrele de operațiuni din Afganistan, dovedind încă o dată faptul că misiunea țării noastre în zonele de conflict internațional nu este deloc ușoară. Le transmit acestora să-și păstreze optimismul și curajul și le doresc să se întoarcă acasă cu bine.

Totodată, în aceste momente de încercare sunt alături de familiile rămase în țară, le doresc multă putere să depășească aceste momente de încercare și le asigur de profundul meu respect!”, se arată în mesajul prefectului de Argeș.

UPDATE: „Am o informaţie de la ministrul Duşa, sper să se confirme, legat de cei patru militari români din Afganistan care au fost răniţi de dimineaţă: doi dintre ei au şi părăsit spitalul şi sunt în stare foarte bună, ceilalţi doi au rămas doar pentru observaţii. Slavă Domnului că nu a fost nimic mai rău!”, a anunțat primul-ministru Victor Ponta.

Detalii despre incidentul de astăzi din Afganistan: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/4-militari-romani-raniti-afganistan/. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3