930 x122 grota rece

auto

PERCHEZIȚII: ȘCOLILE DE ȘOFERI DIN PITEȘTI CĂLCATE DE POLIȚIE

Percheziții: școlile de șoferi din Pitești călcate de Poliție. După cum v-am informat, la această oră sunt în desfăşurare mai multe percheziţii la o clinică medicală şi la 6 şcoli de şoferi.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, unităţile vizate ar fi următoarele: clinica medicală Biolife și școlile de șoferi SC Drive Club Professional (cu sediul pe strada Smeurei – Moşoaia), Master Auto (cu sediul în Târgul din Vale – Piteşti), EMC (cu sediul pe strada Negru Vodă – Piteşti), Meda Auto Moto Favorit (cu sediul pe strada Nicolae Dobrin – Piteşti), Auto General MD (cu sediul pe strada Pătraşcu Vodă – Piteşti) și Mario Auto Astral (cu sediul pe strada Pătraşcu Vodă – Piteşti).

Perchezițiile au loc într-un dosar cu acuzații de fals intelectual, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la fals intelectual şi la abuz în serviciu. Detalii, AICI.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3