Donaris 930 x 122

acțiuni

SURPRIZĂ PENTRU POLIȚIȘTII LOCALI. CE S-A ÎNTÂMPLAT

Surpriză pentru polițiștii locali. Ce s-a întâmplat. Poliția Locală Pitești organizează, periodic, așa cum ne-a obișnuit, acțiuni care vizează tulburarea liniştii şi ordinii publice şi consumul de alcool și semințe pe domeniul public.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

La ultima acțiune de acest gen, ce s-a desfășurat vineri seara, 20 octombrie, agenții au avut parte de o surpriză plăcută.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu (foto), nimeni nu a fost amendat.

Citiți și: Gentea șochează: Poliția Locală a ajuns un azil de bătrâni bolnavi!

”Vineri seara am fost plăcut surprinși să sesizăm că în toate zonele din Pitești a fost liniște. Până la ora 2.00, atunci când s-a încheiat acțiunea, nu am întâmpinat nicio problemă.

A fost legitimată o singură persoană care consuma alcool, în zona Gării din Pitești, însă nu a fost amendată pentru că nu reprezenta un pericol. Bărbatul nu era din municipiu.”, ne-a precizat Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

Se pare că acțiunile agenților de poliție, în urma cărora găștile de cartier erau amendate sau puse să dea cu mătura, i-au ”speriat” pe cei care seară de seară tulburau liniștea și ordinea publică. Amănunte despre acțiunile anterioare ale Poliției Locale Pitești, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90