NOR CURIER 930X122

alegeri

(VIDEO) ARGEȘENII STAU LA COZI MARI ÎN STRĂINĂTATE CA SĂ VOTEZE

Argeșenii stau la cozi mari în străinătate ca să voteze. Sunt cozi la secții de votare din străinătate. Printre românii care votează în secțiile amenajate peste hotare se numără și argeșeni.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Nu doar din diaspora, ci și argeșeni aflați la muncă în tranzit în diverse țări ale Uniunii Europene. Este și cazul lui Ionuț Toma, din comuna Corbi, șofer de TIR pe rute internaționale, care a și filmat imaginile pe care vi le prezentăm (filmate în cursul dimineții, în jurul orei 10).

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

Alături de colegi de-ai săi de muncă, nu numai din Argeș, ci și din Hunedoara și Brașov, a așteptat încă de dimineață să voteze la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție la o secție organizată în orașul Karlsruhe, din Germania. După cum puteți vedea în imagini, participarea la vot este masivă, românii stând la cozi.

Și la o secție de votare de la ambasada României la Paris (Franța) au venit argeșeni. Și acolo era coadă. Daniel Stănescu, originar din Pitești, și el șofer de TIR, a votat atât la alegeri, cât și la referendum. Stănescu este o mai veche „cunoștință” a cititorilor noștri (AICI, subiectul pe larg).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90