NOR CURIER 930X122

bogdan ivan

(VIDEO) DANIEL CONSTANTIN ȘI BOGDAN IVAN, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Daniel Constantin și Bogdan Ivan, eveniment în Pitești. Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii și fondatorul Pro România, s-a aflat ieri în județul Argeș. Constantin a făcut o vizită în Pitești pentru a le fi alături lui Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, și celorlalți membri ai echipei de aici. Întâlnirea de socializare a avut loc la sediul Pro România Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Daniel Constantin și Bogdan Ivan le-au oferit celor prezenți diplome de membri fondatori ai Pro România Argeș.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Printre zecile de personalități care au participat la evenimetul organizat în Pitești s-au numărat avocatul Liviu Stancu, Dan Crișan – fostul președinte PLR Argeș, Bogdan Guță – fostul secretar general al Federației Române de Înot, Flavius Panțurescu – fostul director al Direcției de Sport și Tineret Argeș, Adrian Crivăț – istoric militar, Cristian Matei – director general al unei importante firme de transport, oamenii de afaceri Bogdan Răcășanu, Mihai Diaconu și Nicolae Diaconescu, specialiștii în fonduri europene Remus Brăguță și Ștefan Grigorescu și Ion Neagoe, fostul președinte al ALDE Mioveni, și Anin Bucurel, liderul organizației de Tineret a Pro România Argeș.

Bogdan Ivan i-a asigurat pe cei prezenți că Pro Romania va deveni în Argeș un reper politic: ”Vreau să vă asigur că această echipă, Pro România Argeș, va fi din ce în ce mai bună la nivelul județului nostru. Va fi din ce în ce mai importantă, pentru că din această echipă fac parte și vin, în fiecare zi, oameni de o foarte bună calitate.

În perioada următoare vom avea mult de muncă, pentru că avem datoria, uitându-ne la spectrul politic argeșean și național, să facem din Pro România un succes. Dacă Pro România va avea succes daorită oamenilor săi de calitate, și societatea din care facem parte va avea succes.”

Totodată, Daniel Constantin le-a vorbit participanților despre Pro România, despre valori și despre o politică făcută altfel: ”Vrem să lăsăm în spatele nostru un partid puternic și de aceea cred că avem nevoie de cât mai mulți oameni și avem nevoie de dumneavoastră ca să putem duce mai departe acest mesaj. Situația politică actuală, după cum ați văzut, nu este prea bună, de aceea cred că avem datoria, cu toții, să spunem că prin ceea ce facem vrem să punem accent pe calitate.”

După cum a mai declarat și cu alte ocazii (detalii, AICI), Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, afirmă că în perioada imediat următoare numeroase personalități se vor alătura noului proiect politic.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3