New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

AVOCATUL LIVIU STANCU, ALĂTURI DE PRO ROMÂNIA

Avocatul Liviu Stancu, alături de Pro România. Formațiunea politică Pro România devine din ce în ce mai puternică. Inclusiv în județul Argeș, aici unde filialei conduse de Bogdan Ivan i se alătură oameni competenți, capabili, dornici să schimbe în bine comunitățile din care fac parte.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Avocatul Liviu Stancu s-a alăturat recent Pro România Argeș. Are o experiență de peste 20 de ani în avocatură. A mai activat în Partidul Național Liberal și în Uniunea Forțelor de Dreapta. Între anii 2014 și 2016 a fost secretar de stat în Ministerul Justiției. L-am întrebat de ce a ales să revină în politică și de ce alături de Pro România.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

”Cred în liderii săi! Am văzut cum un guvern condus de Victor Ponta, cu Daniel Constantin ministru, a scos România din criză. Acum văd argeșeni care s-au alăturat acestei noi miscări politice, cunosc energia și competența lui Bogdan Ivan, politician cu experiență, fost demnitar al statului român, și cred că experiența mea ca avocat și ca fost secund al ministrului Justiției completează cu succes calitățile noilor mei colegi din Pro România.”, declară pentru ePitești Liviu Stancu.

În ceea ce privește actuala scenă politică din țara noastră, avocatul Liviu Stancu apreciază că ”România pare acum, la doi ani după plecarea din Guvern, o navă care și-a pierdut busola, în pericol clar de scufundare. Argeșul este într-o prăbușire continuă, dintr-un județ cu o economie puternică am ajuns într-o situație greu de calificat. În contextul ăsta, evident că percepția mea despre actuala clasă politică este aceeași cu a tuturor românilor. Numai că, decât să-mi strig nemulțumirea, prefer să mă angajez în schimbare!”.

Această idee este susținută de faptul că incompetența, dar și lipsa investițiilor sunt principalele probleme care ar trebui rezolvate, cât de curând, atât în Argeș, cât și în întreaga țară.

”Cea mai mare problemă pe care o avem este incompetența care a zdrobit orice încredere a populației. Argeșul trebuie reintrodus extrem de rapid în zona de interes a investițiilor, iar asta poate fi făcut doar de politicieni inteligenți, responsabili, dedicați soluționării problemelor de aici, capabili să convingă investitorii că aici este cel mai bun loc în care pot realiza profit. Baza dezvoltării locale este numărul mare de investiții. Vom prezenta planurile noastre de schimbare destul de repede.”

Familist convins, Liviu Stancu adaugă că își dorește normalitate și ca românii ”să aibă garanția că se pot bucura, alături de familiile lor, de România.”

Finalul discuției cu avocatul Liviu Stancu, nou membru al mișcării Pro România, s-a axat pe proiectele și inițiativele pe care formațiunea politică le are pentru județul Argeș. Stancu, susținut de liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan, dar și de ceilalți membri, crede în proiectele care vor aduce un plus economiei argeșene.

”Cred în nevoia implicării politicienilor locali în urgentarea construirii autostrăzii Pitești – Sibiu. Știu de preocuparea lui Bogdan Ivan de a impune reabilitarea căii ferate până la Bucuresti. Uitați-vă cât i-a trebuit Trenului Regal să ajungă la destinație! Ne-am făcut de râs și de data asta!

Mult discutata dezvoltare a parcurilor industriale trebuie rezolvată, iar școlile de meserii (învățământul dual) trebuie pus la punct, nu mai avem meseriași nici pentru lucrurile minore, ce să mai vorbim de calificări în industrie?!

Mi se pare esențial să dezvoltăm activități complexe de recreere în zona râurilor Argeș – Doamnei, de la piste pentru bicicliști pe distanțe mari și până la activități nautice și tot complexul aferent.

Cred că a venit momentul să refacem spiritul colectivităților locale, să aducem la suprafață ce este mai bun în fiecare din noi. Am uitat să fim solidari, trebuie să reînvățăm să lucrăm împreună, trebuie să reînvățăm respectul reciproc, sprijinul față de cei în nevoie și, de ce nu, să ne distrăm împreună! Solidaritatea dintre noi, locuitorii acestor locuri, este una dintre primele condiții ale unei evoluții rapide.

Prin voia celor care ne vor acorda sprijinul lor, vom dovedi că a face politica comunității argesene este urmarea firească a priceperii pe care am arătat-o în profesiile noastre, a respectului necondiționat pe care l-am probat față de cei din jurul nostru, a angajării reale de a fi Pro România!”, încheie avocatul Liviu Stancu.

Totodată, liderul Po România Argeș, Bogdan Ivan (foto), se declară extrem de mulțimut de echipa puternică pe care o are alături și cu ajutorul căreia este convins că va reuși să realizeze numeroase lucruri importante pentru argeșeni. ”Sunt de-a dreptul încântat de faptul că oameni valoroși, capabili, precum Liviu Stancu, se alătură echipei Pro România, echipă care deja are alături oameni de succes.”, afirmă Bogdan Ivan.

Liderul Pro România Argeș le transmite, în același timp, și un mesaj tuturor argeșenilor: ”Pro România pregătește o mulțime de surprize în perioada următoare. Îi rog pe piteșteni și pe argeșeni să fie aproape de noi, deoarece numeroase personalități ni se vor alătura. Argeșul are nevoie de personalități care să se implice în politică, în viața cetățenilor, pentru ca județul nostru să redevină o forță economică, să fie, din nou, acolo unde merită. Sunt convins că Pro România va deveni cea mai puternică forță politică din județul Argeș, forță de care societatea are nevoie.”, încheie Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90