EcoMoto 930×122

budeasa

BUDEASA SE PREGĂTEȘTE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Budeasa se pregătește pentru Campionatul Mondial. Prezent astăzi în Pitești la săptămânala conferinţă de presă a PSD Argeș, primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihail Rachieru (foto), a anunțat că în localitatea pe care o administrează împreună cu echipa sa se fac pregătiri pentru organizarea în bune condiţii a ediţiei din acest an Campionatului Mondial de Kaiac-Canoe pentru tineret şi juniori.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

„Una dintre probleme este legată de modernizarea unei bretele rutiere de lângă lac. Este vorba de 800 de metri de drum care va fi şi lărgit. De asemenea, vom monta balustrade de protecţie.

Acest drum va fi important nu doar pentru Campionatul Mondial, ci şi prin prisma faptului că tot mai multă lume care vine de la Mioveni spre Piteşti evită zona Podul Viilor şi deviază pe la noi prin comună, deci traficul rutier a crescut”, a spus Nicolae Mihail Rachieru.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Campionatului Mondial de Kaiac-Canoe pentru tineret şi juniori se va desfăşura în luna august a acestui an.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3