Donaris 930 x 122

municipiul pitești

STRATEGIE SMART CITY PENTRU PITEȘTI

Strategie smart city pentru Pitești. La sediul Filarmonicii Pitești a avut loc astăzi primul atelier (workshop) al unui proiect prin care Primăria spune că își dorește transformarea municipiului într-un smart city.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a afirmat că un alt drum nu există și că este important ca Piteștiul să nu repete greşelile făcute în alte oraşe.

Potrivit rezultatelor unui chestionar de la care se va pleca pentru elaborarea unei strategii în acest sens și invocate de Primărie, priorităţile pentru Piteşti ca smart city sunt energia verde, mobilitatea urbană şi sistemele inteligente pentru educaţie.

Citiți și: PITEŞTIUL, ÎN COMITETUL DIRECTOR NAŢIONAL AL MUNICIPIILOR

Primăria anunță că urmează elaborarea strategiei propriu-zise (de către o firmă cu expertiză în domeniu), după care vor fi dezvoltate aplicaţiile considerate a fi cele mai utile pentru îmbunătăţirea calității vieții în Pitești.

Moderator al dezbaterii a fost Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională în Guvernul Cioloș.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441