EcoMoto 930×122

municipiul pitești

STRATEGIE SMART CITY PENTRU PITEȘTI

Strategie smart city pentru Pitești. La sediul Filarmonicii Pitești a avut loc astăzi primul atelier (workshop) al unui proiect prin care Primăria spune că își dorește transformarea municipiului într-un smart city.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a afirmat că un alt drum nu există și că este important ca Piteștiul să nu repete greşelile făcute în alte oraşe.

Potrivit rezultatelor unui chestionar de la care se va pleca pentru elaborarea unei strategii în acest sens și invocate de Primărie, priorităţile pentru Piteşti ca smart city sunt energia verde, mobilitatea urbană şi sistemele inteligente pentru educaţie.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Primăria anunță că urmează elaborarea strategiei propriu-zise (de către o firmă cu expertiză în domeniu), după care vor fi dezvoltate aplicaţiile considerate a fi cele mai utile pentru îmbunătăţirea calității vieții în Pitești.

Moderator al dezbaterii a fost Marius Bostan, fost ministru al Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională în Guvernul Cioloș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3