New Profesional Consult 930 x 122

electric

VESTE BUNĂ PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE

Veste bună pentru piteștenii din Trivale. Lucrările de construire a pieţei agroalimentare din cartierul piteştean Trivale se apropie de final. Potrivit municipalității, comercianţii se vor putea muta în noua piaţă în jurul datei de 1 septembrie, atunci când piaţa va fi dată în folosinţă.

Citiți și: Preț de groază la curentul electric!

Între timp, se lucrează la alimentarea cu energie electrică a pieţei, printr-un racord care permite o putere mai mare pentru acest obiectiv de investiţii (foto interior).

 

Citiți și: Foto spion: Apare Dacia la care nu se aștepta nimeni! Va fi ceva nemaivăzut!

Lucrările de la piața Trivale se ridică la o valoare de aproximativ 3.200.000 de lei, banii provenind de la bugetul local, conform sursei deja menționate.

Investiția a început anul trecut, dar a fost îngreunată de mai mulţi factori. Municipalitatea și-a asumat, de-a lungul timpului, mai multe termene de finalizare, ultimul fiind în luna iunie a acestui an.

Probleme au fost și la piața agroalimentară din cartierul Găvana. Amănunte despre cele două investiții, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90