EcoMoto 930×122

antidrog

Antidrog, acțiuni intensificate în Argeș

Antidrog, acțiuni intensificate în Argeș

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

În contextul Sărbătorilor de Crăciun,  specialiștii antidrog au desfășurat o serie de activități de informare, evaluare, consiliere și asistență specializată.

Acest efort face parte dintr-un demers continuu de a combate consumul și dependența de droguri.

Citiți și: ANTIDROG, ACȚIUNI ÎN FORȚĂ ÎN ARGEȘ

Asta mai ales în timpul sărbătorilor. Este o perioadă în care oamenii sunt mai predispuși la comportamente riscante.

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș a fost în prima linie în ceea ce privește oferirea acestor servicii vitale.

De asemenea, persoanele aflate în evidența centrului au primit suport de specialitate și asistență continuă, chiar și în aceste zile festive.

Este important de menționat că asistența nu a fost limitată doar la evenimentele publice. A  fost extinsă și la persoanele care au nevoie de suport în mod constant.

Un aspect cheie al acestei inițiative a fost linia telefonică verde 0800.870.070. 12 persoane au fost consiliate de specialiștii antidrog în perioada sărbătorilor.

Antidrog, acțiuni intensificate în Argeș

Acest serviciu a oferit o linie de ajutor vitală, oferind informații despre serviciile oferite de Agenția Națională Antidrog și asistență imediată persoanelor care se confruntă cu probleme legate de droguri.

Această acțiune subliniază angajamentul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș în lupta împotriva dependenței de droguri și a efectelor sale dăunătoare.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90