EcoMoto 930×122

șoferi bețivi

    APROAPE DE COMĂ ALCOOLICĂ LA VOLAN, A FĂCUT ACCIDENT

    După cum v-am informat, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat numai cu pagube materiale, pe raza aceleiași localități.

    Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

    Din verificări s-a stabilit că Vasile Augustin R., de 35 de ani, din Țițești, ar fi condus un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni, iar pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pierut controlul asupra direcției de deplasare, a ieşit în afara carosabilului şi s-a oprit în conducta de gaze ce alimenta un consumator casnic.

    Ajunşi la locul evenimentului, poliţiştilor nu le-a mirosit a gaz, cât a băutură şi au decis să-l testeze pe şofer cu etilotestul. Oamenii legii au rămas uimiţi că bărbatul mai e conştient, când l-au pus să sufle în aparat şi acesta a indicat 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

    Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

    În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere, fiind eliberată dovadă fără drept de cirulație.

    (Foto: Descriptiv)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90