930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: PRO ROMÂNIA VOTEAZĂ ÎMPOTRIVA PRELUNGIRII STĂRII DE ALERTĂ

Liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan, consideră că românii s-au săturat de restricții și explică de ce, dincolo de acest aspect, parlamentarii partidului pe care-l reprezintă vor vota împotriva prelungirii Stării de Alertă.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Economia românească a înregistrat deja pierderi însemnate din cauza acestor restricții, iar prelungirea stării de alertă ar suplimenta costurile și așa insuportabile generate deja. În Bulgaria, Serbia, Grecia, Ungaria, Ucraina s-au dispus măsuri mai puțin restrictive decât în România, măsuri care ulterior s-au suspendat sau anulat și totuși în aceste țări vedem mai puține cazuri de îmbolnăviri și decese din cauza Covid-19 decât în România. Dar cel mai important e faptul că, psihologic, oamenii s-au săturat de restricții. Pro România votează împotriva acestei prelungiri fiindcă, din punctul nostru de vedere, este momentul să trecem la altfel de măsuri”, spune Bogdan Ivan.

Reamintim că miercuri, 10 iunie, președintele PRO România, Victor Ponta, a participat la discuțiile inițiate de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, pe marginea propunerii privind prelungirea stării de alertă, unde a exprimat poziția fermă a partidului împotriva acestei măsuri.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3