EcoMoto 930×122

carantină

DE LA PETRECERE, AU PLECAT ÎN CARANTINĂ

Al doilea val de Covid-19 a lovit puternic în Europa, cele mai afectate fiind până în acest moment statele vestice. În Franţa de pildă, începând de astăzi, a intrat în vigoare „carantina de noapte” unde nimeni nu are voie să iasă pe stradă după ora 21, până dimineaţa la ora 6.

Citiți și: Noi reguli de intrare în România

Ieri seară însă, cu puţin timp înainte de aplicarea măsurilor, au fost mari petreceri pe străzile şi în localurile din oraşele afectate de noile măsuri anti-Covid-19.

„A fost foarte aglomerat, toată lumea a vrut să se bucure de ultimele clipe de libertate. Da, dar încercăm să fim responsabile”, au declarat două tinere din Londra – scrie digi24.ro.

Citiți și: Hotărâre CJSU Argeș. Alte localități intră în carantină

Marea Britanie, Rusia, Italia, Belgia, Polonia, Olanda, Cehia au înregistrat cele mai multe noi cazuri în decurs de 24 de ore, precizează aceeaşi sursă.

Mai multe detalii, AICI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3