SMART KIDS 930X122

nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_1

DECLARAŢIE ULUITOARE A LUI CONSTANTIN NICOLESCU: „SUNTEM SABOTAŢI!”

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, a făcut astăzi o declaraţie uluitoare privind o serie de proiecte ale judeţului.

Citiți și: Elevii se întorc din vacanţă pentru a intra în minivacanţă!

Cu ani buni în urmă Consiliul Judeţean Argeş a elaborat un masterplan pentru dezvoltare turistică în zona montană, dar nici până acum nu avem măcar o pârtie de schi. Pe lângă proceduri şi lipsa finanţărilor necesare, Argeşul mai are o problemă: sabotajul din partea unor grupuri interesate să aglomereze staţiunile montane din zonele Prahova şi Braşov. Nu o spunem noi, o spune şeful Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu!

„Noi am avut primii masterplan, dar Braşovului i s-au dat bani de pârtii noi. Noi respectăm prevederile legale, dar la Vâlcea s-a deschis o pârtie de schi fără ca firma care a făcut lucrările să fie plătită de Guvern. Sunt şi persoane care, pe la spate, ne sabotează proiectele noastre. Au interes să ţină aglomerate zonele lor de influenţă”, afirmă Constantin Nicolescu. El adaugă că pentru pârtia de schi de la Molivişu Uniunea Europeană a acordat deja 7.000.000 de euro, dar că mai este nevoie de o cofinanţare locală şi judeţeană de 9.000.000 de euro, bani care, deocamdată, nu există.

Citiți și: Petiție pentru o pârtie de schi la Molivișu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA