New Profesional Consult 930 x 122

molivisu

„LA IARNĂ SCHIEM LA MOLIVIŞU”. SĂ-L CREDEM PE TECĂU?

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunțat astăzi că în iarna 2014-2015 se va schia în Molivişu, acolo unde se află în construire, cu bani europeni, o staţiune montană. Termenul de finalizare a acesteia este noiembrie anul viitor.

Citiți și: VIDEO: Cum te protejezi de COVID când mergi la schi

„Până la sfârşitul acestui an se va schia la Molivişu. Este vorba de pârtia scurtă, de 780 de metri, care va fi gata la timp. La cea lungă, de 2.000 de metri, se mai lucrează. Nu va fi, însă, montată până atunci instalaţia proprie, ci vom închiria o instalaţie de telescaun.”, a precizat Tecău.

Pe de altă parte, a adăugat președintele, autorităţile judeţene insistă şi pentru proiectul staţiunii montane de la Cumpăna: „Am discutat la Guvern şi cred că vom reuşi să prindem acest proiect – pe care îl avem în comun cu Sibiul – în programul turistic naţional. Altfel spus, va fi realizat cu bani de la Guvern şi cu fonduri europene, ceea ce este un mare câştig pentru noi.”

Citiți și: SCANDAL LA MOLIVIŞU CU NOI SESIZĂRI PENALE

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441