New Profesional Consult 930 x 122

molivisu

„LA IARNĂ SCHIEM LA MOLIVIŞU”. SĂ-L CREDEM PE TECĂU?

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunțat astăzi că în iarna 2014-2015 se va schia în Molivişu, acolo unde se află în construire, cu bani europeni, o staţiune montană. Termenul de finalizare a acesteia este noiembrie anul viitor.

Citiți și: Elevii se întorc din vacanţă pentru a intra în minivacanţă!

„Până la sfârşitul acestui an se va schia la Molivişu. Este vorba de pârtia scurtă, de 780 de metri, care va fi gata la timp. La cea lungă, de 2.000 de metri, se mai lucrează. Nu va fi, însă, montată până atunci instalaţia proprie, ci vom închiria o instalaţie de telescaun.”, a precizat Tecău.

Pe de altă parte, a adăugat președintele, autorităţile judeţene insistă şi pentru proiectul staţiunii montane de la Cumpăna: „Am discutat la Guvern şi cred că vom reuşi să prindem acest proiect – pe care îl avem în comun cu Sibiul – în programul turistic naţional. Altfel spus, va fi realizat cu bani de la Guvern şi cu fonduri europene, ceea ce este un mare câştig pentru noi.”

Citiți și: Petiție pentru o pârtie de schi la Molivișu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3