New Profesional Consult 930 x 122

mircea andrei

MIRCEA ANDREI (MAI) E AICI?

Autointitulata dreaptă politică șuieră, fluieră, dă din coate, se ridică pe vârful degetelor de la picioare, gesticulează, se încordează în căutarea mușchilor de altădată. Zgomotul e cumva ca de muscă prinsă-ntr-un borcan. Din corul obosit al așa-zisei drepte lipsește, însă, o voce. De-o bună bucată de vreme, de mai bine de-o lună, Mircea Andrei, omul care-a lăsat Dâmbovița ca să piardă în Argeș, e absent din spațiul public. La sfârșitul lui septembrie a chemat presa să-i vadă Mișcarea, după care a intrat într-o paralizie politică perfectă.

Citiți și: DE NECREZUT! CE FACE NICOLESCU ÎN PUȘCĂRIE

Dacă își mai dorește să încerce încă o dată marea cu degetul (să candideze pentru președinția Consiliului Județean Argeș), statul la cutie e ușor inexplicabil. Nu că o prezență intensă i-ar rezolva deficitul de credibilitate și l-ar transforma într-un tip popular pentru electoratul de aici. Totuși, în cazul în care mai poftește la jilțul lui Nicolescu firesc este să iasă des și periodic ca să-și explice și argumenteze intențiile. Ale sale și ale Mișcării pe care o conduce.

Pe de altă parte, deși nu-l simpatizez ca om politic, din contră, admit că „descălecatul” lui în Argeș și polemicile pe care le-a dezvoltat ulterior au provocat agitație într-o mare mult prea „liniștită” din cauza hegemoniei de ani și ani de zile a Partidului Social Democrat și a lui Constantin Nicolescu. Este singurul motiv pentru care, în ciuda realității evidente că nu-i ușă de biserică, aștept ca Mircea Andrei să revină. Doar de dragul disputei democratice.

Citiți și: PREMIERĂ ÎN DOSARUL „CONSULTANȚA” – DNA PRIMEȘTE O LOVITURĂ

Mișcarea pentru Argeș și Muscel, ca urmare a absenței comunicatorilor care să o promoveze, în primul rând ca urmare a absenței lui Andrei, rămâne un demers cvasianonim pentru marea majoritate a locuitorilor județului. Fostul senator PDL și-a construit un vehicul de imagine, l-a arătat lumii preț de o oră, după care l-a ascuns de ochii opiniei publice. Ca un copil care degrabă se plictisește de jucăria cea nouă, abandonând-o și dând-o uitării. Asta este impresia pe care o creează Mircea Andrei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90