930×122 CAPRA 5

pro românia

PRO ROMÂNIA SPRIJINĂ DEZVOLTAREA AFACERILOR

Pro România sprijină dezvoltarea afacerilor. Pro România s-a manifesat încă de la înființare ca un partid care sprijină în mod efectiv dezvoltarea afacerilor.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Suntem consțienți că fără un suport financiar puternic care poate proveni numai din creştere economică, măsurile de sprijin în domeniul social pe care le dorim sau cheltuielile aferente dezvoltării educaţiei, din sănătate sau adminstraţie publică sunt imposibil de efectuat.

De aceea, am convenit ca la nivelul mediului de afaceri argeșean să începem o serie de activități prin care să identificăm principalele motive care generează blocaje în dezvoltarea companiilor de aici. Ne interesează atât aspectele generale care se manifestă la nivel national, cât și, cu precădere, elementele specifice Argeșului, acele deficiențe care pot fi înlăturate aici, direct prin corecții punctuale la nivel local.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Personal, refuz să cred că orașe precum Clujul sau Oradea, care acum 15-20 de ani aveau mari probleme de natură economică, de viziune politică și administrativă, nu pot fi ajunse în urmă de Pitești. Argeșul are un potențial economic major. În condițiile în care vom genera o altă mentalitate la nivel politic și administrativ, lucrurile vor evolua în mod natural.

Am condus în Ministerul Justiției și sectorul de investiții cu finanțare din partea Băncii Mondiale și am remarcat modul absolut normal, coerent, eficace prin care se generau proiectele de dezvoltare la nivelul unor comunități. Ideile clare, proiectele viabile primeau sprijinul unor finanțări cu dobânzi incredibil de mici. Nu am auzit de niciun proiect local argeşean care măcar să intre în atenția unei astfel de finanțări. Remodelarea urbană și regândirea unor funcțiuni economice și sociale în Argeş par roman științifico-fantastic!

Ca urmare, revenind la accelerarea vieții economice locale, arăt că, într-o primă etapă, vom colecta răspunsuri de la companiile care vor înțelege să răspundă chestionarului nostru, după care, pe bază de dialog cu comunitatea de business, vom genera împreună soluții de dezvoltare locală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90