930×122 CAPRA 5

daniel constantin

EXCLUSIV! DANIEL CONSTANTIN: „MĂ VOI LUPTA PENTRU ARGEȘENI”

Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, va candida în București în alegerile parlamentare de luna viitoare. Originar din Pitești, Constantin explică într-un scurt interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate de ce nu a mai candidat în județul Argeș și de ce a optat pentru Capitală.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

De ce nu ați mai candidat în Argeș?

-Decizia de a nu mai candida în Argeș la aceste alegeri parlamentare a fost una pe care am luat-o greu, după mai multe discuții și analize făcute împreună cu conducerea ALDE.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

La alegerile din acest an voi candida în București pentru a întări partidul pe care îl conduc. Am energie, am proiecte și nu îmi este teamă să candidez nicăieri, cu atât mai puțin în București, locul de unde alți lideri politici au fugit de teamă să nu dea ochii cu electoratul.

Care este bilanțul mandatului dumneavoastră de parlamentar de Argeș?

-Sunt onorat că la alegerile din urmă cu patru ani argeșenii mi-au acordat încrederea lor. Vreau să cred că prin tot ceea ce am făcut din 2012 și până în prezent nu i-am dezamăgit.

În acești patru ani de activitate în Parlament am inițiat 16 propuneri legislative, dintre care 6 au fost promulgate ca legi. Prin tot ceea ce am făcut, atât la nivel legislativ, cât și la nivel guvernamental, am vrut să arăt că sunt un om de cuvânt, pe care cei din jur se pot baza. Vreau să cred că am reușit și că argeșenii au avut motive să se mândrească cu unul de-al lor.

Ce mesaj le transmiteți argeșenilor?

-Pentru mine, județul Argeș, Piteștiul înseamnă acasă. Aici m-am născut și am crescut, aici m-am format ca om. Părinții și mulți prieteni de-ai mei locuiesc în Pitești și sunt multe alte lucruri care mă leagă de aceste locuri. Indiferent de locul în care candidez, Argeșul și argeșenii vor fi pentru mine o adevărată familie și mă voi lupta și în viitorul Parlament pentru binele și pentru bunăstarea lor.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90