930×122 CAPRA 5

pesta porcină

LIBERTATEA: FIRMĂ DIN ARGEȘ, ”ȚEPUITĂ” DE FIUL LUI LIVIU DRAGNEA

Libertatea: Firmă din Argeș, ”țepuită” de fiul lui Liviu Dragnea. În contextul în care numeroși fermieri români sunt afectați de pesta porcină, Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, ar fi avut de câștigat, susține Libertatea.ro.

Citiți și: Nou focar de pestă porcină la o fermă. Aproape 20.000 de animale vor fi sacrificate

Potrivit sursei citate, „comportându-se ca și cum știa că vine epidemia, fiul președintelui PSD și-a scăzut riscul, de la 13.500 de porci în vara lui 2017 la mai puțin de 3.000 acum, când epidemia a devenit publică”.

Mai mult decât atât, Dragnea jr. ar fi cumpărat masiv carcase, adică jumătăți de porc, ulterior neachitând banii către furnizori. Unul dintre furnizori ar fi Sam Dor din Bascov, de lângă Pitești.

Citiți și: Alertă! Pestă porcină în Argeș!

Libertatea precizează: ”Abatorul Sam Dor a început să lucreze cu Valentin Dragnea exact în anul scurs din momentul 31 iulie 2017, când primul focar de PPA a fost confirmat în România. (…) Ei livrau către Salcia cam două camioane de porci tranșați pe săptămână.”

O perioadă de timp plățile s-au făcut, conform sursei citate, ulterior, însă, plățile ar fi încetat. Firma argeșeană a apelat la instanța de judecată pentru a-și recupera banii.

Pe data de 11 iulie 2018, justiția i-a dat dreptate firmei Sam Dor, scrie Libertatea, și ”încuviințează executarea silită a debitorilor Salcia SA și Dragne Ilie Liviu, prin toate modalitățile de executare admise de lege.” Materialul complet poate fi citit AICI. (Sursă și foto: Libertatea.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90