930×122 CAPRA 5

furt calificat

LOCUINȚA UNUI BĂRBAT DIN CĂLINEȘTI, PRĂDATĂ DE TREI TINERI

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au reţinut joi trei tineri, doi de 20 de ani și unul de 19 ani, toți din comuna Călinești.

Citiți și: Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 septembrie, cei trei ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 01 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza comunei Călinești, la locuinţele celor bănuiţi, iar în urma acestora au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase, precum şi alte mijloace de probă.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%”, precizează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90