New Profesional Consult 930 x 122

furt calificat

LOCUINȚA UNUI BĂRBAT DIN CĂLINEȘTI, PRĂDATĂ DE TREI TINERI

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au reţinut joi trei tineri, doi de 20 de ani și unul de 19 ani, toți din comuna Călinești.

Citiți și: Video: Argeşean reţinut de poliţişti. Este acuzat de furtul a trei telefoane, bani şi bijuterii

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 septembrie, cei trei ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din aceeași localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 01 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza comunei Călinești, la locuinţele celor bănuiţi, iar în urma acestora au fost descoperite o parte dintre bunurile sustrase, precum şi alte mijloace de probă.

Citiți și: Adevărata legendă a meşterului Manole, „scrisă” la Piteşti: se fură din case aflate în construcţie

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%”, precizează IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441