EcoMoto 930×122

cez

CONSTANTIN_NICOLESCU_1

Păzea CEZ şi Distrigaz! Ce au de gând autorităţile judeţene!

Companiilor-mamut CEZ şi Distrigaz (GDF Suez) li se pregăteşte ceva! Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi, în ședința Colegiului Prefectural, o serie de măsuri care nu le vor pica tocmai bine celor doi giganţi din domeniul energiei.

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Nicolescu s-a arătat foarte deranjat de faptul că ieri au fost oprite gazele în orașul Ştefăneşti fără să fi existat un anunț prealabil în acest sens.

„Nu se poate ca astfel de decizii să se ia de pe o zi pe alta sau să nu se ştie despre ce e vorba! Dacă nu interveneam la minister, ar fi stat oamenii din Ştefăneşti patru zile fără gaze!

Citiți și: CEZ Vânzare a fost vândut. Ce se întâmplă cu 1.4 milioane de clienți

Cred că noi, reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, va trebui să protejăm cetăţenii în relaţia lor cu CEZ şi Distrigaz. E cazul ca atunci când apar probleme ca aceea de la Ştefăneşti să îi dăm în judecată pe cei de la gaze sau să îi somăm să plătească daune. Am discutat cu cei din conducerea CEZ şi o dată pe lună vom avea întâlniri cu ei. Sper să se normalizeze relaţiile”, a avertizat Constantin Nicolescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3