930×122 CAPRA 5

adrian janță

ADRIAN JANȚĂ: ”PARCARE DIN CENTRU, CA DUPĂ RĂZBOI”

Adrian Janță: ”Parcare din Centru, ca după război”. Adrian Janță, vicepreședinte al Organizației de Tineret a Pro România Argeș, critică modul în care a ajuns să arate, din cauza neimplicării autorităților locale, parcarea din spatele complexului comercial Fortuna, din centrul Piteștiului.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Să fii șofer și să fii nevoit să îți lași mașina în parcarea din spatele complexului Fortuna (foto interior) reprezintă un adevărat coșmar! Parcarea arată ca un loc în care a fost un mic război, în urma căruia au rămas craterele de la obuze.

Este inadmisibil! Domnilor din administrație, și piteștenii din Centru plătesc taxe și impozite!”, spune Adrian Janță.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

”Nu este suficient să facem lucrări de reabilitare doar pe arterele principale de circulație pentru a da bine în fața delegațiilor de la București, așa cum a fost și înainte de Simfonia Lalelelor, când administrația din Pitești se lăuda că asfaltează toate gropile!”, adaugă vicepreședintele OT Pro România Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3