EcoMoto 930×122

anin bucurel

ANIN BUCUREL, ALES PRIM-VICEPREȘEDINTE AL TINERETULUI PRO ROMÂNIA

Anin Bucurel, ales prim-vicepreședinte al Tineretului PRO România. Sâmbătă, 2 martie 2019, în București a avut loc prima ședință a Organizației de Tineret a partidului PRO România.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Evenimentul s-a desfășurat în prezența liderilor de la nivel național, printre care Victor Ponta, Daniel Constantin, Corina Crețu și Ioana Petrescu.

Alături de celelalte organizații din țară a participat și o delegație o Organizației de Tineret Argeș, condusă de Anin Bucurel Nicolae.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

În ședință a fost votată echipa Biroului Permanent Național. Coordonatorul filialei argeșene, Anin Bucurel Nicolae, a fost desemnat prim-vicepreședinte coordonator al Organizației Naționale de Tineret a PRO România.

Anin Bucurel precizează că, printre altele, la eveniment s-a discutat și despre campania electorală pentru alegerile europarlamentare. ”Cu toții ne dorim ca România să intre pe un făgaș normal, să se dezvolte, iar noi, prin implicarea noastră, putem să contribuim la asta. E timpul să mişcăm lucrurile înainte!”, spune prim-vicepreședintele tinerilor din PRO România.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90