New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: ”ARGEȘUL, SUBURBIE A TELEORMANULUI?”

Bogdan Ivan: ”Argeșul, suburbie a Teleormanului?” ”Argeșul devine o suburbie a Teleormanului? Argeșul nu mai trebuie să existe? Chiar atât de mult a decăzut județul nostru încât să nu fim lăsați să oferim un șef Poliției Argeș, Argeșul chiar nu are un om capabil să conducă IPJ-ul?”, sunt întrebările lui Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, în contextul în care ieri, 17 iulie 2018, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, comisarul-șef de poliție Tudorel Pieleanu, adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului Județean Teleorman, a fost împuternicit în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Politicul nu trebuie să intervină în treburile Poliției, însă nu pot să nu mă întreb de ce s-a ajuns în această situație. Întreg Argeșul se întreabă: Ce am făcut să merităm asta? În contextul în care Argeșul a dat polițiști al căror profesionalism este unanim recunoscut, cum ar fi chestorii Dan Fătuloiu, Nicolae Berechet sau Ion Stoica, acum argeșenii nu mai contează nici măcar în Argeș?”, precizează Bogdan Ivan.

Liderul Pro România adaugă că ”Nu contest profesionalismul domnului Tudorel Pieleanu, dar, ca argeșean, mă întreb ce se va întâmpla cu județul în care trăim? Argeșul a dat atâtea valori de-a lungul anilor, Argeșul produce o parte importantă din PIB-ul țării, în timp ce Teleormanul este printre cele mai sărace județe din România. În Teleorman se construiesc stadioane, în Argeș, nu.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Chiar atât de mult a decăzut județul nostru? Regionalele unor importante instituții, cum ar fi ANAF-ul, își au conducerea în alte județe, nu în Argeș. În ultima perioadă, Argeșul nu a beneficiat de nicio investiție majoară, unde este autostrada Pitești-Sibiu, promisă de politicieni, autostradă de care este atâta nevoie?

”Politicul nu trebuie să se amestece în aspecte care țin de alte domenii. Politicul nu are ce căuta în sănătate, în educație, în justiție, politicienii trebuie să faciliteze activitățile din alte domenii, nu să tragă sfori sau să pună piedici.

În calitate de cetățean al Argeșului, mă întreb: De ce în județul nostru nu se mai realizează nimic? Cine se opune dezvoltării Argeșului? Ce se va întâmpla cu județul nostru, va deveni o suburbie a Teleormanului?”, încheie Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90