New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN, CONCLUZIE TRANȘANTĂ

Bogdan Ivan, concluzie tranșantă. Pro România se prefigurează a fi a treia forță politică din România. Este concluzia lui Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, după alegerile de ieri pentru funcția de primar din municipiul Deva.

Citiți și: PRO ROMÂNIA ARGEȘ, PRIMA ȘEDINȚĂ OFICIALĂ. IATĂ ECHIPA!

Susținut de Pro România, candidatul independent Marius Blendea s-a clasat pe locul 3, după candidatul PNL și, respectiv, PSD, cu peste 13% din voturi. Ca termen de comparație, candidatul ALDE s-a poziționat abia pe 6, cu mai puțin de 3%.

„Mai avem mult de muncă, dar Pro România se prefigurează deja ca fiind a treia forță politică din țară. Rezultatul de la alegerile din Deva sunt un semnal politic important, care ne încurajează. Trebuie, însă, să rămânem modești și să facem în continuare o politică altfel. Și în Argeș alături de Pro România vin din ce în ce mai mulți oameni.”, declară Bogdan Ivan pentru ePitești.

Citiți și: BOGDAN IVAN: GUVERNUL DRAGNEA-TĂRICEANU, DEZASTRUL ROMÂNIEI. ALUNGĂ ROMÂNII DIN ȚARĂ!

Ivan comentează și scorul foarte mic înregistrat de candidatul ALDE: „Cu asemenea rezultate catastrofale, probabil că ALDE va dispărea de pe scena politică.”

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066