Donaris 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN, CONCLUZIE TRANȘANTĂ

Bogdan Ivan, concluzie tranșantă. Pro România se prefigurează a fi a treia forță politică din România. Este concluzia lui Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș, după alegerile de ieri pentru funcția de primar din municipiul Deva.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Susținut de Pro România, candidatul independent Marius Blendea s-a clasat pe locul 3, după candidatul PNL și, respectiv, PSD, cu peste 13% din voturi. Ca termen de comparație, candidatul ALDE s-a poziționat abia pe 6, cu mai puțin de 3%.

„Mai avem mult de muncă, dar Pro România se prefigurează deja ca fiind a treia forță politică din țară. Rezultatul de la alegerile din Deva sunt un semnal politic important, care ne încurajează. Trebuie, însă, să rămânem modești și să facem în continuare o politică altfel. Și în Argeș alături de Pro România vin din ce în ce mai mulți oameni.”, declară Bogdan Ivan pentru ePitești.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Ivan comentează și scorul foarte mic înregistrat de candidatul ALDE: „Cu asemenea rezultate catastrofale, probabil că ALDE va dispărea de pe scena politică.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90