EcoMoto 930×122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: GUVERNUL DRAGNEA-TĂRICEANU, DEZASTRUL ROMÂNIEI. ALUNGĂ ROMÂNII DIN ȚARĂ!

Bogdan Ivan: „Guvernul Dragnea-Tăriceanu, dezastrul României. Alungă românii din țară!”

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Coaliția de guvernare PSD-Dragnea şi ALDE-Tăriceanu dovedește, din nou, că nu este capabilă să își îndeplinească proiectele promise românilor și, mai mult decât atât, acțiunile pe care le întreprinde alungă pur și simplu românii în afara țării.

După Siria, stat lovit de un război civil, România este a doua țară cu cei mai mulți cetățeni care aleg să plece peste granițe, aproximativ 4 milioane de români părăsind țara în ultimii ani. ”Guvernul PSD-ALDE aruncă românii în afara țării! Suntem într-o situație dezastruoasă!”, acuză Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

”România se află pe locul al doilea într-un top mondial al cetățenilor care își părăsesc țara, potrivit datelor oficiale furnizate de Organizația Națiunilor Unite (ONU). Suntem depășiți doar de Siria, stat care s-a confruntat cu un război civil. Această situație este rușinoasă, alarmantă și dezastruoasă pentru economia României, majoritatea celor care aleg să părăsească țara fiind tineri. Există riscul ca România să rămână fără forță de muncă!”, avertizează Bogdan Ivan.

Liderul Pro România Argeș explică, pe scurt, și care sunt factorii care îi determină pe români să își părăsească țara: ”Principala grijă a liderilor politici este să dețină puterea, nu să muncească în folosul românilor. La început de an, Liviu Dragnea vorbește despre restructurarea Guvernului, un ministru își dă demisia, iar Mihai Tudose, premierul României, vorbește despre evaluări în cadrul coaliției PSD-ALDE. Acestea sunt preocupările partidului aflat la guvernare!

În tot acest timp, România stă prost la multe capitole. De exemplu, în ceea ce privește infrastructura România se situează pe ultimul loc în Europa la numărul de kilometri de autostradă construiți raportat la suprafața țării. În 2017 au fost turnați aproximativ 40 de metri de asflat pe zi. Este inadmisibil!”.

”Românii sunt afectați în prezent și de lipsa unui acord între medicii de familie și guvernarea PSD-ALDE. Fiindcă nu vor să le acorde medicilor de familie drepturile cuvenite, coaliția de guvernare lasă românii fără medicamente și fără trimiteri către specialiști.”, atrage atenția liderul Pro România Argeș, Bogdan Ivan.

”Guvernul PSD-ALDE, acest dezastru politic al țării noastre, face tot posibilul pentru ca România să aibă de suferit. Toate acțiunile liderilor PSD-ALDE au consecințe grave asupra cetățenilor acestei țări. Pro România Argeș cere coaliției de guvernare să înceteze cu aceste jocuri politice și să acționeze în favoarea românilor. Aceasta trebuie să fie datoria guvernanților din România!”, conchide liderul politic.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3