930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: NU PLECAREA GUVERNULUI ORBAN VA AFECTA STABILITATEA ȚĂRII, CI RĂMÂNEREA SA LA PUTERE!

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, le răspunde celor ȋngrijorați de faptul că schimbarea Guvernului ȋn plină pandemie poate afecta stabilitatea României și chiar ȋnrăutăți situația din țara noastră.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

“Sunt multe voci care susțin că nu trebuie schimbat Guvernul ȋn plină pandemie, că ar fi periculos pentru stabilitatea României. Eu vin și vă ȋntreb, care stabilitate? Autoritățile ne amenință zilnic la televizor că mai e puțin și sistemul medical intră ȋn colaps, economia e și ea ȋn stare de avarie, avem aproape un million de oameni care au rămas anul acesta fără un loc de muncă și industrii importante, precum HoReCa, sunt pe butuci.

Cireașa de pe tort a venit de la Curtea de Conturi, care ne-a arătat că “băieții deștepți” de la putere au făcut mici averi din achiziții frauduloase, atunci când majoritatea românilor treceau poate prin cele mai grele momente din viața lor”, spune Bogan Ivan, preşedinte PRO România Argeş și vicepreşedinte PRO România.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

5 motive pentru care Guvernul Orban trebuie să plece.

Liderul filialei Argeș a partidului PRO România a făcut și un top cinci motive pentru care moțiunea de cenzură depusă ȋn Parlament trebuie votată cât mai repede.

“Guvernul Orban și-a dat măsura incompetenței. Am văzut cu toții cât (nu) poate această administrație, iar acum e timpul să plece. Din punctul nostru de vedere, al PRO România, principalele motive pentru care moțiunea de cenzură depusă azi de opoziție trebuie să treacă sunt: gestionarea dezastruoasă a pandemiei de coronavirus, furtul din bani publici, lipsa unei viziuni pe plan economic, nerespectarea legilor privind creșterea alocațiilor și a pensiilor și lipsa unui plan concret pentru ȋnceperea anului școlar ȋn siguranță”, completează Ivan.

Ȋn același timp, Bogdan Ivan face un apel către parlamentarii PNL “de bună credință”, pentru a pune cetățenii care i-au ales, mai presus de partid.

“Știm cu toții că nu există guvernare perfectă, nicăieri ȋn lume. Ȋnsă, avem nevoie de oameni competenți, cu viziune, cu intenții bune. Cei care sunt azi la putere au demonstrat că nu au aceste calități.

Sunt sigur că ȋn PNL există parlamentari cărora le este rușine cu propriul Guvern. Care au conștiință, demnitate și simțul răspunderii. La ei fac apel să voteze, ȋmpreună cu noi, moțiunea de cenzură. Să pună interesul celor care i-au ales mai presus de partid. Chiar dacă vor fi sancționați de șefi, vor primi respectul cetățenilor, iar asta e tot ce contează atunci când vrei să faci politică”, a ȋncheiat Bogdan Ivan.

 

 

 

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90