Donaris 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: PITEȘTIUL NU EXISTĂ PENTRU GUVERNUL DĂNCILĂ-DRAGNEA!

Bogdan Ivan: Piteștiul nu există pentru Guvernul Dăncilă-Dragnea! Printr-o Hotărâre de Guvern au fost alocate sume din fondul de rezervă pentru mai multe județe. Județele care primesc cei mai mulți bani de la Guvernul Dăncilă-Dragnea sunt Vaslui, Giurgiu și Maramureș. Favorizate de guvernanți sunt și județele Teleoman și Harghita.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

”Județul care a dat cei mai mulți politicieni în actualul guvern, Teleorman, primește peste 15 milioane de lei (15.461.000 de lei). Județului Harghita i-au fost alocate peste 2 milioane și jumătate de lei.

Sunt județe care au de 2 ori mai puțini locuitori decât județul Argeș și care contribuie cu mult mai puțin decât județul nostru la bugetul statului. În timp ce Argeșul se află printre primii contributori la bugetul național, Harghita și Teleorman sunt la coada clasamentului”, atrage atenția Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

”Toate municipiile și orașele din Teleorman primesc bani din fondul de rezervă al României: Alexandria – 3.000.000 de lei, Roșiorii de Vede – 2.400.000 de lei, Turnu Măgurele – 700.000 de lei, Zimnicea – 700.000 de lei și Videle – 1.630.000 de lei. Și municipiul Gheorgheni din Harghita primește 450.000 de lei.

Municipiul Pitești primește 0 lei! Municipiile și orașele din Argeș nu primesc niciun ban!

În schimb, suma totală alocată Argeșului – 1.298.000 de lei – este mai mică decât suma pe care o primește, de exemplu, orașul Videle! Argeșul primește, în total, mai puțin decât un oraș din Teleorman! Este o adevărată bătaie de joc!”, acuză Bogdan Ivan.

”Argeșul devine, pe zi ce trece, bătaia de joc a Guvernului Dăncilă-Dragnea! De la șefi de instituții aduși din alte județe, până la firimituri pe care ni le aruncă din când în când PSD.

Oare liderii politici ai Argeșului nu văd că interesele județului nostru nu sunt luate în calcul? Chiar nu au niciun cuvânt de spus în fața liderilor PSD?

Piteștiul nu are parc industrial, nu are sală polivalentă sau investiții, iar Guvernul nu-i dă niciun ban. În schimb, un județ precum Teleormanul este favorizat după criterii personale. Argeșul, deși contribuie masiv la bugetul statului, este batjocorit din cauza unor interese politice”, încheie Bogdan Ivan, președintele PRO România Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3