New Profesional Consult 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: PITEȘTIUL SCAPĂ DE CEA MAI DEZASTRUOASĂ CONDUCERE! IONICĂ, LASĂ ORAȘUL SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE!

Bogdan Ivan: Piteștiul scapă de cea mai dezastruoasă conducere! Ionică, lasă orașul să meargă mai departe!

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, salută decizia prefectului Emilian Dragnea de a emite ordinul prin care se constată încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică.

”Salut decizia prefectului Emilian Dragnea. Sper că este una care nu va fi demontată în instanță, așa cum s-a întâmplat în cazul altor primari!

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Totodată, îl rog pe domnul Cornel Ionică să dea un exemplu societății, să nu se agațe de funcție și să permită lucrurilor să își urmeze cursul firesc. Dacă oamenii cu funcții nu au încredere în deciziile justiției, ce ar trebui să facă restul cetățenilor? Domnule Ionică, lăsați Piteștiul să meargă mai departe! Orice om normal, într-un astfel de caz, și-ar trăi viața alături de familie, nu ar ține cu dinții de o funcție publică!”, afirmă Bogdan Ivan.

Coordonatorul PRO România Argeș critică activitatea lui Cornel Ionică în funcția de primar al Piteștiului. ”De când a câștigat alegerile pentru funcția de primar, Cornel Ionică a arătat doar ce înseamnă dezastru administrativ. Noi toți am avut parte doar de promisiuni, investițiile lipsând cu desăvârșire din municipiul reședință de județ. Niciun piteștean nu mai trebuie să sufere din cauza incompetenței unui om! Din 2016, de când Ionică a devenit primar, Piteștiul a avut cea mai proastă administrație!”.

”Un om care a petrecut atâția ani în fruntea administrației piteștene trebuie să știe când să pună punct. Domnule Ionică, a venit momentul ca dumneavoastră să vă retrageți și să dați dovadă, atât cât se mai poate, de demnitate!”, spune liderul PRO România Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90