930 x122 grota rece

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: ”PITEȘTIUL SUB ADMINISTRAȚIA PSD, MAI RĂU CA ÎN EVUL MEDIU”

Bogdan Ivan: ”Piteștiul sub administrația PSD, mai rău ca în Evul Mediu.”

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Efectele dezastruoase ale administrației PSD încep să se vadă acut și în Pitești. În timp ce piteștenii se luptă cu apele, edilii se plimbă prin țări străine pe banii contribuabililor, acuză Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș: ”Pentru că nu s-a investit serios și eficient în infrastructura subterană, de canalizare, infrastructură critică în orice oraș civilizat, acum, la o ploaie mai puternică, suntem luați de ape la propriu.”

”Este incredibil că în anul 2018 canalizarea Piteștiului nu face față unei ploi de o oră! Piteștiul arată, cu fiecare an care trece, din ce în ce mai rău, iar imaginea de ansamblu cu care rămânem este, mai degrabă, a unei comune primitive, în care nimeni nu a investit niciodată eficient acolo unde este cu adevărat nevoie: străzi surpate, nămol pe marginea drumurilor, gunoaie luate de apă, scări de bloc și case inundate, piteșteni revoltați pe bună dreptate.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

În timp ce Piteștiul se îneca din cauza incompetenței administrației PSD, primarul Cornel Ionică se plimba prin Canada! A ieșit vreun conducător al Primăriei măcar să vorbească cu piteștenii, să încerce să găsească soluții, să coordoneze lucrările de decolmatare? L-a văzut cineva pe viceprimarul Laurențiu Zidaru, de exemplu? Nu! Edilii Piteștiului au dispărut la prima ploaie căzută peste oraș.”, afirmă Bogdan Ivan.

”Dintr-un oraș al florilor, cu care ne mândream, Piteștiul a ajuns un oraș care se degradează pe zi ce trece. În Pitești nici nu ne mai dăm seama ce înseamnă să trăim în civilizație din cauza situației actuale! De ani de zile, municipalitatea investește în concerte și fântâni cântătoare, iar noi am ajuns să fim luați de ape! Asta este capacitatea administrației PSD!”, spune liderul filialei Argeș a Pro România.

Bogdan Ivan le transmite piteștenilor că a venit momentul să se implice mai mult: ”Singura soluție pentru ca Piteștiul să nu fie de-a dreptul distrus din cauza celor care îl conduc este ca noi, piteștenii, să ne impunem punctul de vedere. Piteștenii trebui să se implice, să își spună problemele cu care se confruntă și să ceară explicații pentru toate neajunsurile. Altfel nu se mai poate!”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3