Donaris 930 x 122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „PLECAREA GUVERNULUI DĂNCILĂ, UN MARE CÂȘTIG PENTRU ROMÂNIA!”

Bogdan Ivan: „Plecarea Guvernului Dăncilă, un mare câștig pentru România!”

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Țara noastră a scăpat de cel mai incompetent guvern și de cel mai slab pregătit premier pe care i-a avut”, punctează Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, care afirmă că trecerea moțiunii de cenzură a fost posibilă datorită acțiunilor partidului lui Victor Ponta.

„Chiar dacă Viorica Dăncilă și PSD nu au ținut cont de rezultatul alegerilor europarlamentare, de semnalul transmis de români pe 26 mai, chiar dacă au încercat să cumpere voturi, să pună presiune și să amenințe, iată că, prin votul decisiv al PRO România, moțiunea de cenzură a trecut și am scăpat de această guvernare, care cu fiecare zi care trecea aducea un mare rău țării noastre”, spune Bogdan Ivan.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

„Căderea Guvernului Dăncilă este, în primul rând, rezultatul partidului PRO România. Datorită PRO România, ALDE a ieșit de la guvernare, în acest fel PSD-ul Vioricăi Dăncilă pierzând majoritatea în Parlament.

Prin acest demers, Guvernul Dăncilă a fost oprit să facă răul pe care deja îl făcea în România de aproape doi ani. PRO România, prin acțiunile sale și prin votul parlamentarilor săi, a făcut posibilă schimbarea în bine a scenei politice românești. Căderea Guvernului Dăncilă este cel mai mare câștig al țării noastre din ultimii ani”, potrivit liderului PRO România Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90