EcoMoto 930×122

bogdan ivan

BOGDAN IVAN: „VIORICA DĂNCILĂ NE FACE ȚARA DE RÂS. SĂ DEMISIONEZE!”

Bogdan Ivan: „Viorica Dăncilă ne face țara de râs. Să demisioneze!”.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Președintele Klaus Iohannis i-a cerut astăzi demisia premierului Viorica Dăncilă, deoarece ”nu face față poziției de prim-ministru și transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România.” Aceeași idee este susținută și de Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș. Potrivit afirmațiilor lui Ivan, ”Dăncilă și incompetența de care dă dovadă ne fac țara de râs”.

”Suntem în Anul Centenarului Marii Uniri, an în care România ar trebui să iasă în evidență prin proiecte, investiții și politicieni care să fie capabili să ne reprezinte țara. Din păcate, România are în momentul de față cel mai slab prim-ministru posibil. Președintele Iohannis a făcut astăzi o declarație fără precedent, declarație care este, însă, cât se poate de reală. Viorica Dăncilă nu face față acestei funcții și se limitează doar la a îndeplini ordinele PSD=Dragnea.”

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

Bogdan Ivan adaugă că ”avem un premier care s-a remarcat prin gafe precum imunoglobină, relații privelegiate între Italia și România, parlamentală și anul 20-20. Aceasta este capacitatea premierului Viorica Dăncilă!

Recent, Dăncilă a venit în Pitești. Nu a venit pentru a prezenta proiecte importante pentru județul Argeș, cum ar fi realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu, nu a venit să vorbească despre un cadru legislativ mai bun pentru uzina Dacia și nici pentru a anunța venirea vreunui investitor important în Argeș. A venit să asiste la o paradă și nimic mai mult. Aceasta este capacitatea premierului Dăncilă!

Ce pretenții putem avea noi, românii, din partea unui astfel de premier? Cine ne oferă siguranța că România nu este făcută de râs în Europa și în întreaga lume de Viorica Dăncilă?”.

Liderul Pro România Argeș încheie prin a preciza că ”au trecut aproape doi ani de când PSD=Dragnea și ALDE=Tăriceanu guvernează România. În tot acest timp, nu au realizat niciun proiect durabil pentru țară, nicio investiție care să ajute la dezvoltarea României.

Avem prețuri mărite la utilități, alimente și combustibili. PSD=Dragnea și ALDE=Tăriceanu aruncă România, încet, dar sigur, într-un dezastru economic. Din păcate, cei care vor plăti acțiunile inconștiente ale acestui guvern sunt românii.

Asistăm în ultimele luni la o creștere constantă a inflației, ceea ce înseamnă, automat, o creștere a prețurilor. Însă, în viziunea lui Dragnea vinovați pentru această situație sunt președintele țării, Banca Națională a României, investitorii și opoziția, în niciun caz partidul pe care îl conduce și care se află la putere împreună cu ALDE!”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90