Posada 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN: “NU RUP ALDE, ASTA ESTE CASA MEA!”

“Nu rup ALDE, asta este casa mea!”, iată unul dintre mesajele transmise în această seară de Daniel Constantin în urma scandalului politic al zilei.

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Invitat în emisiunea “Jocuri de putere” de pe Realitatea TV, copreședintele ALDE a reiterat faptul că nici el și nici susținătorii săi nu vor părăsi partidul. În schimb, a anunțat Constantin, mâine va fi atacată în instanța de judecată, în contencios administrativ, întrunirea de azi a Delegației Permanente a partidului, pe care o consideră profund nestatutară.

“A fost o încercare abuzivă de preluare de putere, un simulacru de întâlnire!”, a acuzat copreședintele ALDE.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

Răspunzând unui atac al lui Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin a declarat ironic: “Da, l-am “șantajat” să pună oameni buni pe listele de candidați în alegeri!” Copreședintele ALDE a precizat că au existat trei conflicte majore cu Tăriceanu: unul la alegerile locale, un altul la alegerile parlamentare (de fiecare dată în legătură cu nominalizarea unor candidați ALDE) și conflictul din aceste zile, cu privire la organizarea congresului partidului.

Constantin a mai acuzat că în ALDE se ajunsese ca deciziile politice să fie luate într-un cerc restrâns, realitate care a provocat o mare nemulțumire în partid.

Pe de altă parte, copreședintele ALDE a anunțat că a avut în această seară o primă discuție cu premierul Sorin Grindeanu cu privire la soarta coaliției guvernamentale și a prezenței sale în Guvern. Amintim că în cursul zilei de astăzi Daniel Constantin a declarat că în cazul în care va exista în acest sens o decizie a coaliției de guvernare, va pleca din funcțiile de vicepremier și ministru al Mediului: „Nu am ținut niciodată la funcții!”. Amănunte despre scandalul din ALDE, AICI.

Comdata 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066