Donaris 930 x 122

bogdan ivan

DIRECTORUL DE DEZVOLTARE PEUGEOT LA NIVEL NAȚIONAL, LA PRO ROMÂNIA ARGEȘ

Directorul de dezvoltare Peugeot la nivel național, la Pro România Argeș. Ionuț Popescu, directorul de dezvoltare Peugeot România, s-a alăturat partidului înființat de Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Ionuț Popescu a devenit oficial membru al Pro România, înscriindu-se în filiala Argeș, condusă de Bogdan Ivan.

Actualul director de dezvoltare al Peugeot România a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte derulate în județul Argeș și nu numai. A deținut, printre altele, următoarele funcții: director de vânzări și director executiv la Țiriac Auto Pitești și director de dezvoltare la Romcar S.R.L. – Țiriac Holding.

Citiți și: Delegație PRO România Argeș, la Bruxelles

”Pro România Argeș devine un partid din ce în ce mai puternic. Așa cum am mai precizat, numeroși oameni de valoare ni se alătură pentru a face o politică #altfel.

Îi urez lui Ionuț Popescu bun venit! Sunt convins că împreună cu echipa Pro România Argeș vom reuși să rezolvăm problemele cu care se confruntă societatea în care trăim.”, declară Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90