EcoMoto 930×122

pro românia

    INCIDENT ELECTORAL: LIDER PRO ROMÂNIA ARGEȘ, LUAT LA BĂTAIE

    Incident electoral: Lider PRO România Argeș, luat la bătaie. Cosmin Neacșu, în vârstă de 30 de ani, liderul PRO România Davidești, a fost bătut de un consătean după ce, susține politicianul, a sesizat la Primăria localității o neregulă la unul dintre panourile pentru afișaj electoral pentru alegerile prezidențiale.

    Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

    Liderul PRO România Davidești a contactat-o pe secretara Primăriei pentru a o informa că în fața unui panou electoral din satul Voroveni este parcat de câteva zile un tractor, care obturează vizibilitatea panoului.

    „Nu se putea vedea nimic la panou! Am făcut sesizare la secretara comunei, să îi spun că de două zile este acolo un tractor cu remorcă. Când mi-a închis telefonul, m-a înjurat. Aceasta a fost toată discuția. După 10 minute, m-a chemat la poartă proprietarul tractorului, m-a luat la bătaie și m-a amenințat că dacă mai ies din casă mă omoară”, ne declară Cosmin Neacșu. Agresorul ar avea în jur de 40 de ani.

    Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

    Politicianul a alertat autoritățile, la fața locului ajungând un echipaj de poliție și un altul de la Ambulanță.

    „A fost un conflict în urma căruia s-a deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe și amenințare. Agresorul nu a fost găsit la fața locului, este căutat de polițiști”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

    Cosmin Neacșu, liderul PRO România Davidești, a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. (Foto: descriptiv)

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3